مقاله

خرید سرویس قابلمه خوب و باکیفیت

خرید سرویس قابلمه خوب و باکیفیت

همانطور که میدانید بیشترین زمان وقت گذراندن بانوان در منزل آشپزخانه است؛ بنابراین طبیعی است که برای آشپزخانه خود به دنبال وسایلی بگردیم که هم زیبا باشند و هم کیفیت آن‌ها تضمین شده باشد تا از آشپزی خود لذت ببرید و غذاهای خوشمزه ای را برای خانواده تان طبخ کنید.زندگی مدرن امروزی نیاز به سرعت عمل و سهولت در اجرای امور روزمره را بیشتر کرده است. و هر روز شاهد ظهور وسیله ای تازه ای برای بهبود این نیازها هستیم. تجهیزات آشپزخانه ها نیز از این قاعده مستثنی نبوده اند و در بازاری پر رقابت به دنبال ارائه بهترین و باکیفیت ترین لوازم بوده است.

همچنین بسیاری از خانم ها به دنبال وسایل آشپزخانه ای هستند مطابق با سلیقه و دکوراسیون داخلی منزلشان باشد.یکی از وسایل و ابزار ضروری و مورد نیاز هر خانه و آشپزخانه قابلمه است، شاید به جرات بتوان گفت، کمتر غذایی پیدا می‌شود که بدون دخالت قابلمه آماده شود، این وسیله‌ی پرمصرف و کاربردی که در انواع خارجی و ایرانی یافت می‌شود، زینت بخش هر آشپزخانه و ابزار دست خانم‌های خانه دار است.

قابلمه واژه‌ای ترکی است و معادل آن در فارسی کلمه‌ی دیگ است، قابلمه یا دیگ ظرفی دار می باشد که علاوه بر پختن انواع پلو، خورش و دیگر، برای نگه‌داری و جابجایی مواد خوراکی و آب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه با ما همراه باشید تا بررسی چند نکته در رابطه با خرید سرویس قابلمه بپردازیم

نکات خرید سرویس پخت و پز

ممکن است هنگام خرید در نظرتان همه ی سرویس های قابلمه فقط تفاوت در ظاهر و مارک داشته ولی ما با بیان چند نکته کاربردی به شما آموزش خواهیم داد تا عوامل مهم دیگر را نیز در نظر بگیرید.

مقاومت به فر:

هر چند امروزه اکثر برند ها قابلیت مقاومت در برابر حرارت را دارند اما حتما به هنگام خرید دمای تحمل سرویس پخت و پز را چک کرده که تا چند درجه را می‌‌توانند تحمل کنند شاید برای بعضی غذاها گزینه‌‌ی خوبی نباشند.

درب:

درب سرویس پخت و پز نیز شاید برای عده‌‌ای مهم باشد،بهتر است ترجیحا درب قابلمه و ماهیتابه شیشه‌‌ای باشد تا نیازی به برداشتن و گذاشتن چند باره‌‌ی آن برای چک کردن میزان پخت و سرخ شدگی غذا نداشته باشید و به راحتی مشهود باشد.

نوع غذای مصرفی:

توجه به استایل آشپزی نیز نکته ای مهم است برای مثال اگر شما بیشتر اوقات گوشت مصرف می‌‌ کنید، سرویس چدنی بهترین انتخاب است و اگر بیشتر خورشت مصرف می کنید نوع سرامیکی بهترین گزینه است.

سایز:

سایز قابلمه و ماهیتابه نیز بسیار مهم است که با توجه به تعداد افراد باید انتخاب گردد.

قابلمه‌ها از نظر جنس به شرح زیر تقسیم می‌گردند:

چدن، استیل، تفلون، سرامیکی، گرانیتی، روی، آلومینیومی، مسی، شیشه‌ای، لعابی و سلیکونی.

در ادامه به بررسی مزایا و معایب هریک خواهیم پرداخت ؛

سرویس پخت و پز از جنس چدنی بدون روکش: آلیاژی از فلز آهن است که عمری طولانی و وزنی سنگین دارد.

نقاط قوت: مقاوم – کلاسیک –  در دست گرفتن راحت – گرم نگه داشتن غذا به مدت طولانی

نقاط ضعف: عدم پخش یکنواخت گرما– تمیز کردن سخت – عدم مقاومت به ماشین ظرفشویی_ وزن سنگین

سرویس پخت و پز از جنس تفلون:

فلز کادیون موجود در آنها مضر باشد. این قابلمه‌ها نیاز به نگه‌داری و استفاده ویژه دارند، حتی شستن آنها با اسکاچ زبر باعث ایجاد خراش و ورود تفلون به سیستم گوارش می‌شود.

نقاط قوت: تمیز کردن آن به شدت راحت است – نیاز به روغن کمتری برای پخت و پز دارند – مقاوم به فر اما بدنه‌‌ی آن نیز باید مقاوم باشد که اکثرا چنین قابلیتی ندارند

نقاط ضعف: برخی از آنها را فقط می‌‌توان با وسایل آهنی استفاده کرد – در اثر خراشیدگی از بین می‌‌رود – فقط برخی از آنها مقاوم به ماشین ظرفشویی می باشند.

سرویس پخت و پز از جنس استیل ضد زنگ: این نوع قابلمه  از قابلمه‌ای دیگر بهداشتی‌تر محسوب می‌شوند.

نقاط قوت: مقاوم – مراقبت راحت – عدم واکنش با غذاها – گرم شدن سریع و یکنواخت – مقاوم نسبت به ماشین ظرفشویی و فر.

نقاط ضعف: تمیز کردن نسبتا سخت

سرویس پخت و پز با جنس آلومینیومی:

رویی( روی) فلز خوب و قابل قبولی برای قابلمه است، منتها آلومینیوم تحت تاثیر بازها قرار می‌گیرد و ممکن است برای سلامتی مضر باشد.

نقاط قوت: ارزان – وزن سبک – قدرتمند و محکم

نقاط ضعف: تغییر رنگ برخی از غذاها – کمی مزه‌‌ی تلخی به غذا می‌‌ دهند.

سرویس پخت و پز از جنس سرامیکی:

قابلمه‌های با جنس سرامیک، جدید هستند و به تازگی قدم به بازار رقابت گذاشته‌اند، روکشی نچسب دارند و فاقد ترکیبات مضرند.

نقاط قوت: مقاوم – دوستدار محیط زیست – انتشار گرما به صورت یکنواخت – نسبتا مقاوم

نقاط ضعف: قیمت بسیار بالا _ نیازمند دقت زیاد در نگهداری است.

سرویس پخت و پز از جنس مسی:

داخل این نوع از قابلمه با لایه‌ای از فلز پوشانده می‌شود تا مس وارد غذا نشود، چرا که مس با مواد اسیدی واکنش نشان داده و طعم غذا را عوض می‌کند به همین دلیل  معمولا امروزه با روکش استیل ضد زنگ یا قلع عرضه می‌‌شوند.

نقاط قوت: ایده‌‌آل برای داغ کردن با گرمای بالا، سرخ کردن و جوشاندن –زیبایی ظاهری

نقاط ضعف: بسیار گران قیمت – براحتی در اثر فشار گود برمی‌‌دارند – در طی زمان جرم سبز رنگی به خود میگیرد  – فقط با دست باید شست

قابلمه‌های شیشه‌ای: قابلمه‌های شیشه‌ای که همان قابلمه‌های پیرکس هستند انتخاب مناسبی برای آشپزی محسوب میشوند

نقاط قوت: مقاومت بالا در شرایطی که حرارت مستقیم نباشد

نقاط ضعف: در حرارت مستقیم دچار شوک حرارتی شده و آسیب می بیند.

قابلمه‌های سلیکونی: این نوع قابلمه ترکیبی از سیلیسیوم و اکسیژن است، اکثرا برای پخت‌وپز شیرینی استفاده می شود.

نقاط قوت: مدت زمان پخت و پز در آن کوتاه است_جداشدن آسان مواد غذایی بدون روغن_ شستشوی راحت

نقاط ضعف: نباید در حرارت مستقیم قرار گیرد

قابلمه‌های لعابی: شکل ساخت این نوع قابلمه این است که روی ظروف چدن یا آهن روکش‌های لعابی کشیده می‌شود.

نقاط قوت : برای گرم نگه‌داشتن کنسروها و سرو غذاهای آبدار گزینه‌ی خوبی هستند

نقاط ضعف:  روکش‌ لعابی این ظروف بر اثر سرما و گرما ترک بر داشته و آهن زیر آن ضمن زنگ زدن، ضرر هم دارد، ضربه هم به لعاب آسیب می‌زند.

بازرگانی تیارا از اولین دریافت کنندگان نماد اعتماد الکترونیک از مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و به عنوان برگزیده بسیاری از مراجع و نهادهای ذیربط، دارای کلیه مجوزهای رسمی مورد نیاز برای فعالیت در این حوزه است‏.همچنین، در حال حاضر بازرگانی تیارا با توجه به استقبال چشمگیر کاربران و مشتریان خود، پر مخاطب‏‏‏‌ ترین و پر بازدید ترین وب‏ سایت تجاری کشور است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  میتوانید با ما در ارتباط باشید .

در پایان صمیمانه از همراهیتان سپاس گزاریم امیدواریم مطالعه این مطالب برایتان سودمند بوده باشد.

راه های ارتباط با ما :

 نشانی :

استان تهران-میدان شوش-خیابان صابونیان-مجتمع تجاری نور-طبقه +7- واحد 4

 ایمیل :

Tiarakala.info@gmail.com

 ثبت و اعلام شکایات و انتقادات :

02155470167

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *